Make a statement.

När du handlar i över 250 butiker online ser vi till att butiken donerar en del av pengarna du betalar till ett välgörande ändamål som DU väljer - utan att du betalar extra.

Kom igång
Senaste donationerna genom Team Together-köp

När du e-handlar doneras en del av pengarna

Inga konstigheter, butikerna betalar

När du näthandlar donerar butiken pengar till ditt valda ändamål som tack för att du handlar hos just dem.

Populära ändamål

Djurens Rätt vill förändra för de djur som är flest och har det sämst.

Djurens Rätt vill förändra för de djur som är flest och har det sämst.

Börja bidra

Ung Cancer stöttar alla de unga vuxna som tvingas leva med eller nära cancer.

Ung Cancer stöttar alla de unga vuxna som tvingas leva med eller nära cancer. De ser till att ingen ska behöva kämpa ensam. De finns där, varje steg på vägen.

Börja bidra

Tilia är en ideell organisation som arbetar för ungas psykiska hälsa.

Tilia är en ideell organisation som arbetar för ungas psykiska hälsa. De finns tillgängliga varje kväll, 365 dagar om året för unga som behöver någon som lyssnar.

Börja bidra

Vad vill du bidra till?

Kom igång

Ta det från våra användare

Annso Blixt
Grundare Tilia

Att det är helt gratis att bidra genom handlingar en redan gör, att företag står för kostnaden och att detta i vårt fall leder till att unga får det stöd de har rätt till är magi. Plus att Team Together visar att det alltid blir bäst med samarbeten som på riktigt står för både hjärta & hjärna.

Tony Hultkvist
Fatta!

Att ge nätbutiker en chans att donera en procent av sina intäkter till välgörenhet är en helt briljant idé. På Fatta jobbar alla ideellt, och detta ger oss resurser att fortsätta vårt viktiga arbete – att krossa sexuellt våld. Nu kör vi tills alla har fattat!

Annika Swahn
Trogen användare

Team Together bygger på en genialisk enkel idé som gynnar alla - inte minst de medlemmar och aktiva som vill dra in pengar till kassan utan ännu en försäljningsaktivitet.

Visa alla butiker